I will try to save you, cover up the grey

Tryckte precis i mig en hel saffrans-längd vilket blev dagens höjdpunkt. Att sedan titta på klockan och inse att man inte hinner plugga som man tänkte göra efteråt är inte riktigt lika bra.
Snart ska jag bege mig till älta.

I saw you in the corner of my eye on the sidelines

Kylan är överallt. Som ett täcke över Sverige ungefär. Stod inte ut längre så jag drog ut en gammal hoodie från byrån och ett par mjukisbyxor och tofflor åkte på. Även en varm "kudde" att ha på axlarna. & en kopp grönt mint te med pepparkakor och Lars Winnerbäck, Håkan Hellström och Belle&Sebastian om vart annat på hög volym. Ljuva söndag.

Jag har startat en blogg

Den absolut största anledningen varför jag gjorde så är nog för att min dagbok håller på att ta slut. (vilket inte är okej, vi har hunnit bli så goda vänner.)
Men därför kan jag skriva av mig lite här. kanon.
Idag vaknade jag i en liten 70´säng i Vega. jag var nämligen barnvakt igår. Jävligt nice att tjäna pengar på att plaska med händerna i vatten och titta på barnprogram för att sedan (när pojken somnade vid 19) laga mat, äta choklad, glass och titta på tv.
Vid elva idag var jag skridskoskoletränare. Det är kul att säga åt barn vad de ska göra, att ha den högsta makten, och bli som någon form ängel på isen. Men jag är egentligen inte alls speciellt förtjust i barn.
jag har förnärvarande blåa hårtoppar. Det gillar jag jättemycket.

RSS 2.0